Ballare Táncstudió

Szeretsz táncolni, jó hangulatra vágysz, hiányzik a mozgás az életedből, esetleg szívesen ismerkednél új emberekkel?

 

Nálunk mindezt megtalálod, Miskolc - Diósgyőr szívében!

 

Ballare Táncstúdió egy olyan igényes tánciskola, amely a mindennapok mókuskerekében kulturált szórakozást, kikapcsolódást és egyben új mozgásstílusokat kínál. Kinek szól? A mindennapok emberének, bárkinek, mindenkinek, aki táncolni, mozogni szeretne. De főként azoknak, akik úgy érzik, hogy ha már elmúltak 20 évesek nincs lehetőségük, nekik már nem való a tánc.

Korosztályunk 16-99 közötti, de természetesen a táncolni vágyó fiatalok is látogathatják óráinkat.

Nem táncművészeket képzünk, nincs szükség előzetes tudásra, mindig a 0-ról indulunk. A tánc mindenkié, a tiéd is! Kortól, testalkattól, nemtől, stb-től függetlenül. Zárd le az unalmas mindennapokat és nyisd meg a lelked egy új életérzés irányába. Tedd színesebbé az életed és a gondolkodásodat a tánc segítségével. Légy Te is rabja e frissítő életérzésnek, amit a tánc kínál.

 

Kurzusaink kezdő szintről indulnak és egymásra épülő tematikát követnek. Táncaink oktatása eltér a tíz táncok oktatási metódusától. Főbb szempontjaink: a használható tánctudás megszerzése, a tánc, mint élmény és kikapcsolódás megélése és az egymással való táncolás könnyítése, improvizáció kialakítása. Tánctípusaink sok újdonságot kínálnak, melynek kipróbálására bátorítalak, mert ha nem tapasztalod meg az érzést nagyszerű dolgokról maradhatsz le. Persze minden kezdet nehéz, de ami nem öl meg az megerősít.

A Ballare Táncstúdió új, eddig esetleg nem tapasztalt táncstílusok megismerésére, úgynevezett workshoppokat szervez, mellyel lehetőséget kínálunk további táncismereteink bővítésére. A workshoppok általában egy három órás intenzív kurzust, tömörített órát jelentenek vendégtanárok vezetésével, melyek teljesen kezdő szintről indulnak, ezért az utca emberének szólnak, tehát bárki részt vehet rajta, nem kell semmilyen előképzettség hozzá. Gyere és ismerd meg, próbáld ki, légy nyitott az újdonságokra.

Iskolánk mottója: Táncolni jó!...és, hogy miért jó? Mert kikapcsolódhatsz, mozoghatsz, barátra, társara találhatsz és egy közösség tagja lehetsz.

 

Várunk szeretettel Miskolcon, a történelmi Diósgyőr szívében található táncstúdiónkban, ahol széles tánckínálattal állunk minden táncolni vágyó felnőtt rendelkezésére.  A Ballare egy igazi boutique táncstúdió, ami elegáns, igényes atmoszférával várja a táncolni vágyókat. Itt nincsenek tömeg táncórák, bensőséges hangulatra törekszünk. Célunk, hogy e felgyorsult világban ha hozzánk betérsz feltöltődésre, közösségre, használható és személyiség építő tudásra találj.

Vissza

Minden jog fenntartva: Czifra-Kutas Enikő
2015 Miskolc
Az oldalt készítette: Kiss Sándor
www.visualcenter.hu

Kezdőlap

Táncok

Rólam

Aktuális

Kapcsolat

Ballare

Táncstudió

Minden jog fenntartva: Czifra-Kutas Enikő
2015 Miskolc
Az oldalt készítette: Kiss Sándor
www.visualcenter.hu